Leiderschapscoaching met de ontwikkelcirkel:

Make up your Mind for More leadership

Make up your Mind for More leadership is een groepsaanbod voor ondernemers en leidinggevenden die daadkrachtig met uitdagingen willen leren omgaan.

Klinkt dat voor jou als the next level waar je naartoe wil? Maar ben je op zoek naar de manier om dit te realiseren?

Ik bied je met “Make up your Mind for More leadership” een krachtige tool om jouw next level te helpen bereiken.

De Ontwikkelcirkel TM: een krachtige tool voor zelfsturing van jouw uitdagingen

De Ontwikkelcirkel™ van Rudy Vandamme® is een krachtige en gestructureerde manier om in co-creatie je zelfsturing te bevorderen. Doorheen de zeven stappen die je doorloopt, krijg je nieuwe inzichten en leer je kijken vanuit een ruimer perspectief.

Make up your Mind for More leadership en pak nu alvast je eerste issue aan

De eerste stap naar jouw next level is je eerste issue aanpakken. Een boeiende uitdaging die we als groep samen aangaan. Je krijgt een dieper inzicht dat ik samen met jou vertaal naar wat je wil of te doen staat.

Wat mag je verwachten?

We werken gedurende drie uur met een groep van maximum 4 deelnemers. We doorlopen als groep de Ontwikkelcirkel TM waarbij ik tegelijk elke deelnemer coach met betrekking tot het onderwerp van de Ontwikkelcirkel TM. Op deze manier pak je jouw persoonlijke uitdaging aan, leer je van anderen en ontwikkel je naar je next level.

Mogelijke thema’s zijn:

    • Ik als leidinggevende of ondernemer
    • Omgaan met verandering
    • Verbinding met mijn medewerkers
    • Leidinggeven of ondernemen met passie

Klaar voor jouw next level?

Is deze Ontwikkelcirkel TM precies wat jij nodig hebt om beter om te kunnen gaan met je uitdaging? Wil je niet wachten op het antwoord, maar zelf pro-actief aan de slag gaan?

Schrijf je dan nu in en zet je op de VIP lijst voor de volgende Ontwikkelcirkel TM in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen).

De plaatsen zijn beperkt.

6 februari 2023 van 19u tot 22u.

Thema: Omgaan met verandering.

Wat is jouw investering?

De ontwikkelcirkelTM duurt 3u en je betaalt hiervoor 87€.

Next step

Meet your next diMension: Wil je jouw inzichten kunnen blijven toepassen in het dagelijkse leven? Ben je klaar voor de volgende stap om met meer vertrouwen in het leven te staan? Ik bied na dit traject volgende groepstrajecten aan:

Wat klanten zeggen

Annik Lamin

Zomer 2020, ik was juist teruggekeerd naar België na een verblijf van 20+ jaar in de Verenigde Staten en ging mijn leven herbeginnen in mijn thuisland, dat me bekend was, en toch tegelijkertijd ook onbekend. Een levensverandering zoals deze is echt niet te onderschatten... Hoe begin je eraan? Zo vele vragen en zo weinig antwoorden... Zoeken, uitproberen, vallen en opstaan en opnieuw beginnen zoeken. En toen leerde ik Annemie kennen en haar ongeëvenaarde "Meet your Mind Coaching" strategieën. Ze hielp me om tot boeiende inzichten te komen hoe dit nieuwe hoofdstuk in mijn boek des levens het beste beginnen in te vullen. Annemie heeft zulk een verfrissende kijk op het leven, met een diep inzicht in hoe mensen te lezen en hen te begeleiden via serene en inspirerende strategieën. Bij Annemie worden je problemen omgebogen tot oplossingen. Ze is empathisch, ondersteunend en gepassioneerd om mensen te helpen. Je voelt je echt veilig bij haar. Ik kan je niet genoeg bedanken Annemie!

Anoniem

Annemie is een aangename en vriendelijke trainster. Ze weet je te prikkelen als je stil valt. Ze enthousiasmeert de groep en Annemie straalt energie uit.

Wees de verandering die je in de wereld wil zien gebeuren.

– Mahatma Ghandi-