Stress en burn-outcoaching: Meet More life in balance

Herken jij je in één van de volgende situaties:

psycholoog duffel

En je verlangt naar:

psycholoog Duffel

Klinkt dat voor jou als je diepste verlangen? Of als een situatie waar je terug naar verlangt, maar niet weet hoe je dit kan realiseren?

Wel, als stress en burn-out coach ben ik ervan overtuigd dat jij een leven kan leiden met veel energie, plezier en balans. Ook als je op dit moment vastzit en je geen energie meer hebt. In mijn stress- en burnoutcoaching help ik je om te begrijpen wat je energievreters zijn. Ik help je om te ontdekken wat je energiegevers zijn zodat je je energie opbouwt, balans ervaart en plezier hebt in het leven.

Stress- en burn-outcoaching: Ontdek waar jij energie van krijgt en gelukkig van wordt

De eerste stap bij stress- en burn-outcoaching is ontdekken waar je energie van krijgt en waar je energie aan verliest. Een boeiende uitdaging die we samen aanpakken. Om je energie opnieuw in balans te brengen en deze op te bouwen met keuzes die bij jou passen. Je leert je stresssignalen herkennen en hanteren, om weer voor jezelf te kiezen en grenzen te stellen. Zodat je loslaat wat je niet meer dient en jij jouw leven in balans creëert.

Neem je work-life balance zelf in de hand in een voortdurende veranderende wereld

Als de batterij van je GSM bijna leeg is, laad je hem automatisch op. Want: als je hem niet op tijd oplaadt, loopt de batterij helemaal leeg en valt je GSM uit. Een burn-out is als een lege batterij die je niet meer kan opladen. Het is alsof je al je energie hebt opgebruikt, je je niet meer kan opladen en er niets meer over is. 

Onze hersenen krijgen dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Je work-life balance zelf in handen nemen is een grote uitdaging in een omgeving die voortdurend prikkels op ons afstuurt. Laat deze prikkels niet zomaar op je afkomen en leer er zelf mee om te gaan. Zodat je batterij niet leeg loopt, maar je opgeladen blijft. Zo sta je sterker in je schoenen in een veranderende wereld. De sleutel? Creatief omgaan met je energie, zodat je deze beter kan beheren bij uitdagingen in je leven.

Mijn boodschap: vandaag investeren in je work-life balance, is investeren in het behouden van je energiebalans.

Mijn aanpak als burn-outcoach: het MEET your Mind model

Vanuit mijn onderbouwde expertise ontwikkelde ik het unieke MEET your Mind model waarbij diepgang en resultaat centraal staan.

Samen met jou doorloop ik vier stappen in je stress- en burn-outcoaching:

M ind

E
volution

E
nergy

T
rust

Doe de burn-out assessment tool en ontdek hoe het gesteld is met je stress

Wil je weten hoe het gesteld is met je stress? Doe de burnout assessment tool (BAT) die ontwikkeld is door de KU Leuven en het risico op burn-out kan bepalen.

Let wel: deze tool stelt geen diagnose, dat kan enkel je huisarts.

Klaar voor de volgende stap?

Is deze stress- en burnoutcoaching precies wat jij nodig hebt voor meer work-life balance? Wil je niet wachten op meer balans, meer rust of je grenzen kunnen stellen, maar zelf pro-actief  aan de slag gaan om je stress te leren hanteren en zo je work-life balance zelf in de hand nemen?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen) of online.

Wat is jouw investering?

Your mind at peace: jouw investering: 427€

Gratis intakegesprek

5 coachingsessies van 1u15

Concrete handvaten op maat van jouw noden

Samenvatting van je inzichten voor jouw mind at peace

Meet your inner peace: jouw investering: 847€

Gratis intakegesprek

10 coachingsessies van 1u15

Concrete handvaten op maat van jouw noden

Samenvatting van je inzichten voor jouw inner peace

Alle informatie, tips en trics voor jouw inner peace

Opvolging bij de realisatie van jouw inner peace

Jouw volgende stap naar geluk

Take a reset on your Mind: Wil je concreet aan de slag voor geluk in je leven? Ontdek de andere expertises van Meet your Mind:

Loopbaanbegeleiding: Meet More happiness@work

Individuele lifecoaching: Meet More joie de vivre

Online coaching traject: Make your own Move in change

Meditatie: Meet your Mind Meditation

Wat klanten zeggen

psycholoog duffel

Björn Vermeiren

Ik kwam bij Annemie terecht in de hoop dat ze mij zou kunnen helpen bij stressmanagement. Hoe dat best zou lopen, wist ik niet. Annemie nam echter goed de tijd om mij en mijn achtergrond te leren kennen om dan samen te zoeken naar wat me zou kunnen helpen. En zo hebben we een pallet op maat gevonden met relaxatieoefeningen, tips voor leiding geven, en zelfreflectie ... om me zo vooruit te helpen. Annemie heeft me geholpen rust te vinden tijdens de sessies maar vooral ook inzicht gegeven hoe dat ook daar buiten te bereiken.

psycholoog duffel

Anoniem

Annemie is iemand waar je tot rust komt en waar je jezelf mag zijn. Ze verkent samen met jou je problemen en zoekt mee naar de oorzaak van je onrust. Ze zorgt er eveneens voor dat je stapje per stapje aan de slag gaat met jezelf, dat vraagt tijd maar zo kom je telkens een beetje dichter bij je ware zelf. Elke keer opnieuw geeft ze je een tikje meer moed, meer zelfvertrouwen, meer inzichten, meer ideeën. Ik kan een coach als Annemie alleen maar aanraden!

Katherine Vandekerkhove

In de burn-out coaching bij Annemie leer ik keer op keer mijzelf weer vinden. Voor elk obstakel waar ik mee aan kom krijg ik begeleiding om het antwoord weerom bij mijzelf te ontdekken, iets wat ik meer en meer ook zelfstandig leer te doen. De sessies kunnen hard werk zijn maar ook prettig. Ik krijg telkens weer het gevoel dat ik een stapje dichter bij de uitkomst ben. Mijn uitkomst.

Mia Hautphenne

Mijn burn-out nodigde me uit om écht te voelen. Annemie slaagde er telkens opnieuw in om mij van mijn hoofd naar mijn hart te brengen en te leren voelen. Meditatie en zijnsoriëntatie hebben mij hierbij enorm geholpen en ik kan nu makkelijker bij mezelf blijven. Ik leerde patronen en overtuigingen herkennen die niet van mij waren. De reflectie na elke sessie heeft me veel inzichten gegeven.

Leen Van Dyck

Ik liep al een tijdje vast in mijn job en in mezelf, met lichamelijke klachten als gevolg. Op zoek naar ondersteuning kwam ik via Meneer Google bij Annemie terecht. Ik herinner me nog hoe ik voor het traject bij Annemie over alles en iedereen graag controle had. Sporten met een schema, eten volgens schema, gezinsleven volgens schema, collega’s waar ik in samenwerking geen vat op kreeg. Ik bemiddelde voortdurend tussen anderen en op sociale gelegenheden ...

Vraag een gratis intakegesprek

en we bekijken samen wat het beste traject is voor jou.

Er gaat niets boven het terugkeren naar een plaats die ongewijzigd blijft om vervolgens te ondervinden dat jijzelf veranderd bent.

– Nelson Mandela –