...
psycholoog duffel

Het geluk van het coachen

Ik ben altijd al geboeid geweest door de ontwikkeling en groei van mensen. Coaching en training zijn de rode draden in mijn loopbaan. Ik hou ervan om mensen boven zichzelf te laten uitstijgen. Als ik iemand kan helpen om in de diepte van zichzelf te duiken, en vervolgens zijn inzichten kan laten verbinden met zijn leven in het hier en nu, ben ik de gelukkigste mens van de wereld.

Inlevingsvermogen

Inleving. Dat woord komt altijd terug in de evaluaties van de mensen die ik coach. Ze vertellen me dat ik hen dankzij mijn inlevingsvermogen en slimme analyse snel doorzie, waardoor ik hun gedrag, gedachten of gevoelens kan duiden en zij zichzelf beter begrijpen.

Altijd met bezieling

Toewijding, oprechtheid en authenticiteit. Daar draait het voor mij om. Ik geloof in wat ik doe en ik doe het elke dag opnieuw met veel goesting. Als dat op een dag niet meer zo blijkt te zijn, ben ik niet bang om een nieuw pad te kiezen.

Coachen én gecoacht worden

Ik sta nooit stil … en toch weer wel. Want ik coach niet alleen, ik laat ook mezelf coachen. Zo kan ik reflecteren over wie ik ben en wil zijn, en word ik stap voor stap een betere versie van mezelf.

Blijven leren  Annemie Peeters | LinkedIn

De mensen die ik coach en begeleid kunnen rekenen op mijn zeer uitgebreide kennis en ervaring. Ik volgde onder meer deze opleidingen:

  • Zijnsgeoriënteerde begeleider – School voor Zijnsoriëntatie
  • Stress- en burn-out coach – HRD Academy
  • Loopbaanprofessional – HRD Academy
  • Verlies- en rouwconsulent – bij Johan Maes

Professioneel

Ik blijf bijleren en ben lid, volg opleidingen, workshops en intervisie bij volgende beroepsverenigingen:

VESB; Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches

VVCEPC: Vlaamse Vereniging van Cliënt-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling

Verbinding

Ik heb een grote aandacht voor verbinding en echte ontmoeting, zowel in mijn persoonlijke als mijn professionele leven. Het is wie ik ben. Als coach en therapeut help ik je om inzichten met elkaar te verbinden zodat je terug balans en rust vindt.

Doen!

Doelgericht coachen staat bij mij centraal. Praten om te praten, daar hou ik niet van. Begrijp me niet verkeerd … praten is belangrijk, maar daarna komt de actie en de integratie in je leven of werk. Ik help jou om leiderschap en verantwoordelijkheid te nemen over je leven.

psycholoog duffel
psycholoog duffel

Verandering omarmen

Na een jarenlange loopbaan in vredes- en ontwikkelingswerk startte ik in 2006 met mijn coaching- en therapiepraktijk Solluna. Na enkele jaren kwam er loopbaanbegeleiding en stress- en burn-outcoaching bij. Ik bleef nieuwe pistes verkennen en breidde mijn aanbod uit naar bedrijven onder de naam Rent A Changecoach. In 2020 vielen alle puzzelstukken in elkaar en bouwde ik op basis van mijn jarenlange ervaring en een doordachte rebranding Meet your Mind uit. Kortom: ik ben niet bang voor verandering en durf stappen te zetten die me dichter brengen bij wat echt bij me past en waar ik blij van word.

Genieten

Genieten, dat doe ik graag. Wie niet? Bij mij zit genieten vaak in de kleine dingen: rust, stilte, de natuur. Ik hou van bloemen. En met fruit, ijs en andere zoete lekkernijen kan je mij echt een plezier doen. In mijn vrije tijd verlies ik de tijd uit het oog dankzij een goed boek of een romantische film, door piano te spelen, te joggen of te dansen, of in een gesprek met een vriendin.

Levenswijsheden

Uitspraken die aanzetten tot nadenken of die een grote wijsheid kunnen vatten in één korte zin, daar heb ik altijd oog voor. Dit zijn enkele van mijn favorieten:

There is no way to happiness, happiness is the way. Boeddha

When writing the story of your life, don’t let anyone else holding the pen. Harley Davidson

Om gelukkig te kunnen zijn, is het nodig om van jezelf te houden. Dit vraagt dat je het gevecht tegen jezelf stopt en ten diepste vrede sluit met wie je bent. Kris De Schutter

Nog vragen over Meet your Mind?

Waar kan je me vinden?

Zijpstraat 148
2570 Duffel

Liever bellen of mailen?

+32 495 43 47 15
annemie@meetyourmind.be

Hoe kan ik jou helpen om met meer vertrouwen, geluk en voldoening in het leven te staan?

Graag deel ik gratis mijn inzichten en praktische tips met jou.