...

Meditatie: Meet your Mind Meditation

Klinkt dat voor jou als een leven waar je naar verlangt? Of misschien verlang je ernaar, maar weet je niet hoe dit te realiseren?

Dan is de meditatie Meet your Mind Meditation iets voor jou. Deze Meet your Mind Meditation helpt je om aanwezig te Zijn in ‘het Nu’, waardoor patronen, gevoelens en gedachten niet langer de macht hebben over jou en er ruimte vrij komt voor inspiratie, kracht en levenslust.

Meet your Move to More Mindfulness en schrijf je in voor de Meet your Mind Meditation

Meet your Move to More Mindfulness en ontwikkel je vermogen van je natuurlijke wijsheid. Als je je natuurlijke wijsheid als startpunt neemt om je leven vorm te geven, ga je ontspannen om met verandering. Je reageert niet langer op automatische piloot en creëert ruimte voor een creatief antwoord bij een nieuwe uitdaging. Je ‘weten’ geef je zo meer zeggingskracht.

Meet your Mind Meditation: rust in ‘het Nu’ en ervaar meer vervulling in je leven

De Meet your Mind Meditation doet je sterker in je schoenen staan door:

  • te leren aanwezig te zijn
  • liefdevol je angst, verwarring of stress aan te raken
  • ruimer van binnen en naar buiten te zijn
  • hartsvoller, alerter en levendiger in het leven te staan
  • meer sereen en meelevend te zijn.

Zodat je met meer vervulling in relaties, in je werk en met maatschappelijke betrokkenheid in het leven staat.

Wat mag je concreet verwachten?

De Meet your Mind Meditation is een meditatiereeks van 6 samenkomsten. We mediteren samen. Tijdens de deelronde kunnen vragen aan bod komen en delen we de inspiratie.

Data: woensdagen 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6 en 14/6 telkens van 19u30 tot 21u00.

Wat is jouw investering? Voor de 6 bijeenkomsten van telkens 1,5u betaal je 137€.

Voor meer informatie: stuur een mail naar annemie@meetyourmind.be of via 0495 43 47 15. 

Klaar voor jouw next level?

Is deze Meet your Mind Meditation precies wat jij nodig hebt om meer rust in de chaos te ervaren en om met meer vertrouwen in het leven te staan? Wil je niet wachten, maar zelf pro-actief aan de slag gaan?

Schrijf je dan nu in voor de meditatiereeks.

Beluister mijn meditaties

Ik sprak verschillende meditaties in die je hier kan beluisteren.

Ik kan je van harte volgende meditaties aanraden:

  • Aandachtsmeditatie
  • Blijf precies hier
  • Kom tot jezelf
  • Welkom meditatie

Wat klanten zeggen

Griet

Zes woensdagavonden leidde Annemie ons als een ervaren gids naar een onbegrensde ruimte waar licht, liefde en rust aanwezig zijn. De structuur van de meditatie-avond biedt alle nodige veiligheid. Annemie kiest mooie routes in de meditatieopbouw. Ik voel me een geluksvogel om in aanraking gekomen te zijn met de woorden van de boeddhistische leraar Lonchempa. Mijn aandachtspad ligt bezaaid met hindernissen. Het wekelijks ritme doet me dit bewuster ervaren, nodigt me uit ernaar te kijken en reikt inspiratie aan om verder te gaan. Ik waardeer de uitwisseling met mijn medereizigers die me herkenning, openheid en liefde biedt.

psycholoog duffel

Wini

Via een vriendin kwam ik bij Annemie terecht. Zij was op dat moment de juiste persoon op mijn ontwikkelingspad. Zo volgde ik bij haar met een kleine groep de meditatiereeks. Hier maakte ik kennis met verschillende soorten meditatie. Meestal ontspan ik vooral door in beweging te zijn maar nu voelde ik dat ik ook op een andere manier in rust kon komen. Het voelde heel vertrouwd om nieuwe ervaringen met de kleine groep te delen. De begeleiding die ik bij Annemie volgde, werd steeds begonnen met een kort meditatiemoment. Dit heeft mij geïnspireerd om dit zelf in te lassen bij aankomst van mijn cliënten op mijn praktijk. De korte meditatie geeft de nodige focus om even enkel met het "hier en nu" bezig te zijn.

psycholoog duffel

Martha

Mediteren bij Annemie is heel fijn. Ze leidt de meditaties op een open, vriendelijke en inspirerende manier. Het was elke keer rustgevend om in het hier en nu mijn gedachten, gevoelens en gewaarwordingen te zien en als wolken voorbij te laten gaan. Zo kwam ik in verbinding met kwaliteiten als ontspanning, helderheid, lichtheid en plezier. Het was ook heel fijn om in de openheid en stilte van mijn geest te kunnen rusten en moeiteloos aanwezig te zijn op een liefdevolle manier: met mildheid, humor en vertrouwen. Daar werd ik blij van! Deze meditatiebijeenkomsten hebben gezorgd voor verdieping en verrijking van mijn meditatiebeoefening. Ik vind het heerlijk om regelmatig te mediteren: het helpt mij om de patronen waarin ik verstrik raak liefdevol te doorzien en los te laten. Dit geeft me een ruim en vrij gevoel. Ik gun iedereen deze meditaties! Hartelijk dank Annemie!

Vraag een gratis intakegesprek

en we bekijken samen wat het beste traject is voor jou.

Bewustzijn is als de zon. Wanneer ze schijnt op dingen, worden ze getransformeerd.

– Thich Nhat Hanh –