Meditatie: Meet your Mind Meditation

Klinkt dat voor jou als een leven waar je naar verlangt? Of misschien verlang je ernaar, maar weet je niet hoe dit te realiseren?

Dan is de meditatie Meet your Mind Meditation iets voor jou. Meet your Mind en leer om aanwezig te zijn in het Nu, waardoor patronen, gevoelens en gedachten niet langer de macht hebben over jou en er ruimte vrij komt voor rust, helderheid en een basaal gevoel van geluk.

Nu vraag je je af: hoe dan?

Stel je een glas voor, gevuld met modderig water. Als het water stilstaat, zakt de modder naar de bodem en wordt het water helder. Onze geest is zoals dit glas water: als je je geest de kans geeft om tot rust te komen, kan de modder van gevoelens, gedachten en gewaarwordingen bezinken en wordt alles weer helder.

Daar gaat mediteren om: leren om je geest tot rust te brengen.

psycholoog duffel

Move yourself to More Mindfulness en Meet your Evolution

 

Move yourself to More Mindfulness en leer aanwezig zijn in het Nu. Hierdoor heeft de mallemolen van in het verleden of in de toekomst leven, je niet langer in de greep. Je geest komt tot rust. Als je geest tot rust komt, kan je soepeler meebewegen met het leven en ga je meer ontspannen om met verandering. Je reageert niet meer op automatische piloot, maar vanuit rust en in verbinding met jezelf en de ander.

Meet your Energy: rust in ‘het Nu’ en ervaar meer geluk in je leven

De Meet your Mind Meditation geeft je rust in je hoofd door:

Zodat je met meer vervulling in relaties, in je werk en met maatschappelijke betrokkenheid in het leven staat.

Meet your Trust en zet de stap naar jouw next level

Dit is echt iets voor jou als je rust in je hoofd wil, contact wil met je gevoel, tevreden wil zijn met jezelf, wil kunnen focussen of gewoon gelukkig wilt zijn.

Jij bent welkom op een meditatiereeks met vooraf ingeplande data of je kan samen met vrienden, familie of je collega’s een meditatie inplannen. Ik zie je graag verschijnen.

Wat mag je concreet verwachten?

Voor wie? Voor iedereen, je hoeft geen ervaring met meditatie te hebben.

Data: De meditatie kan gevolgd worden op vooraf ingeplande data of we plannen samen eigen momenten in met een groep van minimum 4 deelnemers.

Hoe? Je kan zowel online als live deelnemen.

Wat is jouw investering?

Voor de meditatiereeks van 6 bijeenkomsten van telkens 1,5u betaal je 137€.

Voor een eigen moment van 1,5u betaal je 25€.

Voor informatie of om een meditatiereeks te boeken: stuur een mail naar annemie@meetyourmind.be of via 0495 43 47 15. 

Beluister mijn meditaties

Ik sprak verschillende meditaties in die je hier kan beluisteren.

Ik raad je van harte volgende meditaties aan:

Wat klanten zeggen

Griet

Zes woensdagavonden leidde Annemie ons als een ervaren gids naar een onbegrensde ruimte waar licht, liefde en rust aanwezig zijn. De structuur van de meditatie-avond biedt alle nodige veiligheid. Annemie kiest mooie routes in de meditatieopbouw. Ik voel me een geluksvogel om in aanraking gekomen te zijn met de woorden van de boeddhistische leraar Lonchempa. Mijn aandachtspad ligt bezaaid met hindernissen. Het wekelijks ritme doet me dit bewuster ervaren, nodigt me uit ernaar te kijken en reikt inspiratie aan om verder te gaan. Ik waardeer de uitwisseling met mijn medereizigers die me herkenning, openheid en liefde biedt.

psycholoog duffel

Wini

Via een vriendin kwam ik bij Annemie terecht. Zij was op dat moment de juiste persoon op mijn ontwikkelingspad. Zo volgde ik bij haar met een kleine groep de meditatiereeks. Hier maakte ik kennis met verschillende soorten meditatie. Meestal ontspan ik vooral door in beweging te zijn maar nu voelde ik dat ik ook op een andere manier in rust kon komen. Het voelde heel vertrouwd om nieuwe ervaringen met de kleine groep te delen. De begeleiding die ik bij Annemie volgde, werd steeds begonnen met een kort meditatiemoment. Dit heeft mij geïnspireerd om dit zelf in te lassen bij aankomst van mijn cliënten op mijn praktijk. De korte meditatie geeft de nodige focus om even enkel met het "hier en nu" bezig te zijn.

psycholoog duffel

Martha

Mediteren bij Annemie is heel fijn. Ze leidt de meditaties op een open, vriendelijke en inspirerende manier. Het was elke keer rustgevend om in het hier en nu mijn gedachten, gevoelens en gewaarwordingen te zien en als wolken voorbij te laten gaan. Zo kwam ik in verbinding met kwaliteiten als ontspanning, helderheid, lichtheid en plezier. Het was ook heel fijn om in de openheid en stilte van mijn geest te kunnen rusten en moeiteloos aanwezig te zijn op een liefdevolle manier: met mildheid, humor en vertrouwen. Daar werd ik blij van! Deze meditatiebijeenkomsten hebben gezorgd voor verdieping en verrijking van mijn meditatiebeoefening. Ik vind het heerlijk om regelmatig te mediteren: het helpt mij om de patronen waarin ik verstrik raak liefdevol te doorzien en los te laten. Dit geeft me een ruim en vrij gevoel. Ik gun iedereen deze meditaties! Hartelijk dank Annemie!

Vraag een gratis intakegesprek

en we bekijken samen wat het beste traject is voor jou.

Bewustzijn is als de zon. Wanneer ze schijnt op dingen, worden ze getransformeerd.

– Thich Nhat Hanh –