...

Online traject: Make your own move in change

Online traject: Make your own move in change.

Zet nu je eerste stap en ga veerkrachtig om met verandering.

Herken jij je, bij een verandering, in één van de volgende situaties:

psycholoog duffel

En je verlangt naar:

Klinkt dat voor jou als iets wat je wil? Of is dit iets wat je wil, maar waarvan je niet weet hoe je dit kan realiseren in jouw leven?

Wel, als lifecoach ben ik ervan overtuigd dat jij in je leven persoonlijk leiderschap kan nemen bij verandering en zo de regie over je leven zelf weer in de hand neemt. Ook als je op dit moment worstelt met een onverwachte verandering.

In mijn online traject help ik je om een verandering om te buigen naar kansen. Ik help je om er positief mee om te gaan en mentaal sterker te zijn bij het omgaan ermee. Zodat je je soepeler aanpast, in verbinding blijft met jezelf, bewuste keuzes maakt, beter omgaat met een tegenslag en daadkrachtig en energiek meebeweegt met de veranderingen van het leven.

Make your own move in change: Ontdek hoe jij veerkrachtig kan omgaan met verandering

We kennen allemaal de spreuk: De golven van het leven kan je niet tegenhouden, maar je kan wel leren surfen.

Net zoals de golven van de zee voortdurend veranderen, zo is de enige constante in het leven dat alles voortdurend verandert. Hoewel we dit weten, blijkt het nog niet zo gemakkelijk om met ongewenste verandering om te gaan. We houden ervan dat alles hetzelfde blijft en zijn bang voor het onbekende.

Je levensgeluk zelf in handen nemen is een uitdaging in een wereld waar verandering de regel is.

Laat de veranderingen niet zomaar op je afkomen en neem de regie zelf in de hand. Zo ben je mentaal sterker en veer je sneller terug recht bij een onverwachte uitdaging.

De manier waarop je omgaat met een onverwachte verandering heeft te maken met je mentale veerkracht. Het lijkt alsof mensen met meer veerkracht gewoon verder gaan en zich niet verdrietig, moedeloos of ongelukkig voelen. Het tegendeel is waar. Mensen met meer veerkracht laten zich echter minder snel uit hun lood slaan door de veranderingen die er op hun pad komen en veren sneller terug recht. Ze gaan dus effectiever om met tegenslagen en staan daardoor meer tevreden en met meer vertrouwen in het leven.

Positief omgaan met verandering is eenvoudigweg noodzakelijk om te kunnen surfen op de golven van het leven.

Mijn boodschap is: Vandaag investeren in jezelf, is investeren in je eigen veerkracht en geluk.

Doe de hoe veerkrachtig ben je test en ontdek hoe het gesteld is met je veerkracht.

Wil je weten hoe het gesteld is met je mentale welzijn? Doe de “Hoe veerkrachtig ben je test” ontwikkeld door Al Siebert, hoogleraar psychologie aan de Portland State University.

Helemaal geweldig toch dat jij preventief zorgt voor jouw mentale veerkracht?

Kies vandaag om je eigen levensgeluk in handen te nemen. Ontdek alle informatie over het online traject:

Move to More Mental strength in your life

Kies er nu voor om je eigen levensgeluk in handen te nemen

Jouw volgende stap naar geluk

Take a reset on your Mind: Wil je concreet aan de slag voor geluk in je leven? Ontdek de andere expertises van Meet your Mind:

Wat klanten zeggen

Annick Lamin

Zomer 2020, ik was juist teruggekeerd naar België na een verblijf van 20+ jaar in de Verenigde Staten en ging mijn leven herbeginnen in mijn thuisland, dat me bekend was, en toch tegelijkertijd ook onbekend. Een levensverandering zoals deze is echt niet te onderschatten... Hoe begin je eraan? Zo vele vragen en zo weinig antwoorden... Zoeken, uitproberen, vallen en opstaan en opnieuw beginnen zoeken. En toen leerde ik Annemie kennen en haar ongeëvenaarde "Meet your Mind Coaching" strategieën. Ze hielp me om tot boeiende inzichten te komen hoe dit nieuwe hoofdstuk in mijn boek des levens het beste beginnen in te vullen. Annemie heeft zulk een verfrissende kijk op het leven, met een diep inzicht in hoe mensen te lezen en hen te begeleiden via serene en inspirerende strategieën. Bij Annemie worden je problemen omgebogen tot oplossingen. Ze is empathisch, ondersteunend en gepassioneerd om mensen te helpen. Je voelt je echt veilig bij haar. Ik kan je niet genoeg bedanken Annemie!

Luc Moons

Ik ken Annemie al ruim 10 jaar als een zeer integere, warme en gedreven coach en meditatieleraar. Zij weet bij iedere deelnemer de juiste toon aan te slaan en creëert een respectvolle, intermenselijke band tussen de deelnemers. Ik maakte Annemie ook mee als coach van een integratiegroep waarbij we inzichten over onszelf, die via meditatie helder waren geworden, leerden integreren in ons dagelijks leven. Meditatie mag geen eiland of vluchtheuvel in je leven zijn, maar een vertrekpunt om meer, sterker en authentieker in het leven te staan! Ook daar wist ze prima de juiste woorden te vinden om iedereen dichter bij zichzelf te brengen, om zo vanuit die diepe inspiratie beter het hoofd te kunnen bieden aan de problemen en uitdagingen van elke dag! Wat me ook frappeerde was dat ze van vrij onbekende mensen een hechte groep wist te maken waarin iedereen voelde dat zij of hij tegelijk uniek is en deel uitmaakt van een warme groep.

Zet jouw move in change en ga veerkrachtig om met verandering.

Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolens

– Chinees gezegde –