...

Online coaching traject: Make your own move in change

Online coaching traject: Make your own move in change.

Zet nu je eerste stap en ga veerkrachtig om met verandering.

Klinkt dat voor jou als iets wat je wil? Of is dit iets wat je wil, maar waarvan je niet weet hoe je dit kan realiseren in jouw leven?

Dan is het online traject “Make your own move in change” precies wat je nodig hebt.

Als lifecoach ben ik ervan overtuigd dat jij in je leven persoonlijk leiderschap kan nemen bij verandering en zo de regie over je leven zelf weer in de hand neemt. Ook als je op dit moment worstelt met een onverwachte verandering.

In mijn online traject help ik je om een verandering om te buigen naar kansen. Ik help je om er positief mee om te gaan en mentaal sterker te zijn bij het omgaan met verandering.

Mijn boodschap is: Vandaag investeren in jezelf, is investeren in je eigen leven en levensgeluk.

Helemaal geweldig toch dat jij preventief zorgt voor jouw mentale veerkracht?

Kies vandaag om je eigen levensgeluk in handen te nemen. Ontdek alle informatie over het online coaching traject:

Move to More Mental strength in your life

Kies er nu voor om je eigen levensgeluk in handen te nemen

Zet jouw move in change en ga veerkrachtig om met verandering.

Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolens

– Chinees gezegde –

Next step

Do you want to Meet More You? Ga dan voor een waardevolle ontmoeting met jezelf in mijn lifecoachings. Ontdek de andere expertises van Meet your Mind:

Wat klanten zeggen

psycholoog duffel

Anoniem

In mijn persoonlijke leven volgden de uitdagingen elkaar op en miste ik soms de veerkracht om er mee om te gaan. Ik was de pedalen kwijt. Ik doorliep het traject “Make your own Move in change” en nam deel aan de online groepscoachings. Ik kijk nu anders naar verandering en buig deze om naar groeikansen. Annemie kan de materie zeer goed overbrengen. De voorbeelden en praktijk oefeningen helpen om met je eigen uitdaging aan de slag te gaan. Tijdens de groepscoaching luistert Annemie kalm en leidt ons als een ervaren gids naar meer veerkracht bij het omgaan met verandering. Ik maak dagelijks gebruik van de aangeleerde tools en zie weer het bos tussen de bomen.