Lifecoaching: Meet more joie de vivre

Herken jij je in één van de volgende situaties:

psycholoog duffel

En je verlangt naar:

Klinkt dit als het leven dat je echt verlangt? Of lijkt het ideaal, maar weet je niet hoe dit te realiseren?

Wel, als lifecoach ben ik ervan overtuigd dat jij een leven kan leiden met veel zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en een basaal geluksgevoel. Zelfs als je momenteel vastzit in jezelf of in een situatie en geen uitweg ziet. In mijn lifecoaching help ik je om beter te begrijpen waarom je op deze manier reageert. Ik help je om beperkende gedachten los te laten, verbinding met jezelf te voelen, het verlies te verwerken en meer evenwicht te ervaren. Zodat je je volle potentieel leeft, rust in je hoofd ervaart en gelukkig bent.

Lifecoaching: Ontdek jezelf en wat jouw gelukkig maakt

De eerste stap bij lifecoaching is ontdekken wie je bent en wat jij wil in je persoonlijke leven. Een boeiende uitdaging die we samen aanpakken. We verkennen de gedachten, aannames of patronen waarin je verstrikt geraakt bent, om deze vervolgens liefdevol los te laten. Je leert jezelf echt kennen en aanvaarden zoals je bent. Je laat je oordelen los en leert om van jezelf te houden. Zodat jij gelukkig in het leven staat en je tevreden bent met jezelf.

Neem je levensgeluk zelf in de hand in een voortdurend veranderende wereld

Vanuit onze opvoeding en de media krijgen we beelden mee van hoe geluk eruit moet zien. We doen er vervolgens alles aan om dat na te streven. Maar … wat gebeurt er dan eigenlijk? We huppelen iets achterna, iets dat buiten ons ligt, en we zullen pas gelukkig zijn als we eindelijk dat eindpunt bereikt hebben. Dan pas zullen we …. En wanneer is dat dan? Wanneer ga je jezelf toestaan om gelukkig te zijn? Je blijft een ideaalbeeld achterna huppelen en dat maakt het ongrijpbaar. Geluk wordt in de toekomst geprojecteerd, wanneer heb je het dan bereikt?

Geluk is een keuze, geen resultaat van op zoek gaan naar. Zoals Ralph Marston zegt: “Happiness is a choice, not a result. Nothing will make you happy until you choose to be happy. No person will make you happy unless you decide to be happy. Your happiness will not come to you. It can only come from you.”

Je levensgeluk zelf in handen nemen is een grote uitdaging in een wereld die voortdurend verandert. Laat het leven niet zomaar op je afkomen en neem het weer in handen als je ongelukkig bent of met verlies geconfronteerd wordt. Zo ben je mentaal sterker in de onrust of chaos die het leven vaak met zich meebrengt. De sleutel? In contact blijven met jezelf, met je gevoel en tevreden zijn met jezelf zodat je meer veerkracht behoudt in de chaos van het leven.

Mijn boodschap: vandaag investeren in jezelf, is investeren in je eigen leven en levensgeluk.

Mijn aanpak in lifecoaching: het MEET your Mind model

Vanuit mijn bewezen expertise en kennis ontwikkelde ik het unieke MEET your Mind model waarbij diepgang en resultaat centraal staan.

Samen met jou doorloop ik vier stappen in je lifecoaching:

M ind

E volution

E nergy

T rust

Doe de zit je goed in je vel test en ontdek hoe het gesteld is met je mentale welzijn

Wil je weten hoe het gesteld is met je mentale welzijn? Doe de “zit je goed in je vel test” ontwikkeld door o.a. Corey Keyes van de Emory Universiteit.

Klaar voor de volgende stap?

Is deze lifecoaching precies wat jij nodig hebt voor meer zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en een gelukkig leven? Wil je niet wachten op rust in je hoofd, beter voor jezelf kunnen opkomen of meer evenwicht ervaren, maar zelf pro-actief aan de slag gaan met je leven?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen) of online.

Wat is jouw investering?

Your mind at peace: jouw investering: 455€

Gratis intakegesprek

5 coachingsessies van 1u15

Concrete handvaten op maat van jouw noden

Samenvatting van je inzichten voor jouw mind at peace

Wil je meteen aan de slag?

Download hier jouw whitepaper “Meet your leadership in change”. 

psycholoog duffel

Uitdagingen volgen elkaar op en je moet je telkens aanpassen aan veranderingen.

Zoals Boeddha zei: In het aanpassingsvermogen en het gemak waarmee we met verandering omgaan, liggen ons geluk en onze vrijheid.

Maar: je hebt niet altijd de tools, veerkracht of daadkracht. Herkenbaar?

Met mijn whitepaper “Meet your leadership in change” leer ik je aan de hand van praktische voorbeelden en concrete tips, hoe je je beter aanpast en makkelijker omgaat met verandering.

Mijn whitepaper: “Meet your leaderschip in change, hoe je positief omgaat met verandering in je leven” is echt iets voor jou als je:

Concreet? Na het lezen van de whitepaper begrijp je je emoties, ontdek je je krachtbronnen en buig je weerstand om naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je werkt heel concreet met een verandering die je nu doormaakt of doorgemaakt hebt. Zodat je de theorie meteen toepast in de praktijk.

Download mijn gratis whitepaper. Ga er vandaag mee aan de slag en zet alvast jouw eerste stap naar geluk.

Jouw volgende stap naar geluk

Take a reset on your Mind: Wil je concreet aan de slag voor geluk in je leven? Ontdek de andere expertises van Meet your Mind:

Loopbaanbegeleiding: Meet More happiness@work

Stress en burn-outcoaching: Meet More life in balance

Online coaching traject: Make your own Move in change

Meditatie: Meet your Mind Meditation

Wat klanten zeggen

Cynthia Wouters

Wat begon als therapie is uitgegroeid tot leven vanuit eigen keuze en kracht. Leven vanuit mijn hoofd werd vertrouwen op mijn buikgevoel en luisteren naar mijn hart. Met veel geduld, zachtheid en wijsheid biedt Annemie me een veilige ruimte om tot diep in mijn eigen kern te gaan. Met helderheid en doorsnijdendheid brengt ze me steeds terug naar mijn waarheid om van daaruit met kracht en eigenheid te kunnen handelen in het leven van alledag. Dankjewel, Annemie, om dit wondermooie pad met mij te bewandelen.

Michelle Schendelaar

Ik zat niet goed in mijn vel en zocht op internet naar iemand die me verder kon helpen. Zo kwam ik bij Annemie terecht en heb meteen een afspraak gemaakt. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Terwijl ik mijn verhaal deed, was ze heel kalm en rustig waardoor ik ook rustig werd. Iedere keer als het voor mij even moeilijk is en ik heb een afspraak geeft dit mij weer enorme rust. Ik startte aan de coaching zonder verwachting. Als ik zie hoeveel verandering ik intussen heb doorgemaakt: dit had ik nooit verwacht of durven hopen. Ik heb er ontzettend veel aan! En nog iedere keer ben ik blij als ik een gesprek met Annemie heb gehad. Ik raad het iedereen aan die er zelf niet meer uitgeraakt en bepaalde vragen of uitdagingen niet alleen kan oplossen.

psycholoog duffel

Els Bruyninckx

“ There’s a crack in everything, that’s how the light gets in” L. Cohen

Soms gaat het (l)even niet zoals je wil…Zo’n moment was voor mij het begin van een traject bij Annemie, waar ik met een warm, positief en “vrij” gevoel op terugkijk. Zijnsoriëntatie en meditatie waren bij aanvang ongekend voor mij. Gaandeweg kon ik ervaren hoe Annemie mij met haar stijl, scholing en overtuiging kon laten “landen” in mijn ware aard. Haar talent ...

Griet

Elks sessie is vertrouwd én vernieuwend, verloopt organisch én doelbewust. Via een welgekozen aanpak verbindt Annemie denken, voelen en doen. Ze leidt je als een ervaren gids naar diepe inzichten en duurzame verandering. Onbewust en bewust maak ik dagelijks gebruik van de tools die Annemie me aanreikte en aanleerde en voel ik: wat een geschenk.

psycholoog duffel

Hannelore M.

Werken met Annemie was voor mij een verademing en een openbaring. Geen eindeloze hoeveelheid therapiesessies in het vooruitzicht, maar een gerichte aanpak die dieper gaat dan de cognitieve laag van een gesprekstherapie. Annemie benadert je vraag of situatie vanuit de lichamelijke gewaarwording, en brengt je met behulp van visualisatie en meditatietechnieken op een constructieve en warme manier naar de kern van het probleem en dichter bij de oplossing. Annemie begeleidt ....

psycholoog duffel

Chris

Dankzij de mildheid én tegelijk de kracht die Annemie uitstraalt, kan ik drempels nemen tijdens de therapiegesprekken. Daardoor heb ik in het moment durven loslaten wat "anderen" van mij denken. Heel fijn te ervaren hoe vrij dit voelt. Ik sta er elke keer opnieuw versteld van hoe Annemie er in slaagt om me iets te laten voelen en dit daarna helder te maken in het gesprek. Heel mooi en erg helpend.

Kathleen

Ik ben heel blij dat ik bij Annemie terecht ben gekomen. Zij is de eerste die zo diep is geraakt en dat heeft veel met mij gedaan. Tegelijkertijd emotioneel, confronterend, maar ik voel me vooral véél lichter nu. Mijn lichaam en geest zijn terug in evenwicht geraakt door de mooie meditaties en het inzicht dat ik daarbij kreeg. Ik mediteer dagelijks meerdere keren nu, en sta daardoor ook met een ander, zachter en positief inzicht in de wereld. Dankjewel Annemie om me hier in te begeleiden.

Vraag een gratis intakegesprek

en we bekijken samen wat het beste traject is voor jou.

Bewustzijn is als de zon. Wanneer ze schijnt op dingen, worden die getransformeerd.

– Thich Nhat Hanh –