...

Lifecoaching: Meet more You

Klinkt dat voor jou als een droomleven? Of misschien als een leven dat ideaal, maar onrealistisch lijkt?

Wel, als lifecoach ben ik ervan overtuigd dat iedereen een vervuld leven kan leiden dat gelukkig maakt. Ook als je op dit moment vastzit in een persoonlijke situatie die je onrustig maakt. In mijn lifecoaching help ik je om beter te begrijpen waarom je in die situatie op deze manier reageert. Ik help je om manieren te ontdekken om rust in de chaos te ervaren en je te verbinden met een leven  dat je vertrouwen en vervulling geeft.

Lifecoaching: Ontdek wat jou gelukkig maakt en vervulling geeft

De eerste stap bij lifecoaching is ontdekken hoe je in elkaar zit en wat jij wil in je persoonlijke leven. Een boeiende uitdaging die we samen aanpakken. Om van daaruit nieuwe mogelijkheden te ontdekken om met de situatie om te gaan en vervolgens te zoeken naar keuzes die jouw droomleven kunnen waarmaken.

Gelukkig leven: een uitdaging in een veranderende wereld

Je levensgeluk zelf in handen nemen is een grote uitdaging in een wereld die voortdurend verandert. Laat het leven niet zomaar op je afkomen en neem het weer in handen als je ongelukkig bent. Zo ben je mentaal sterker in de onrust die verandering vaak met zich meebrengt. De sleutel? In contact blijven met jezelf en met je eigen waarde, zodat je meer veerkracht behoudt in de chaos van het leven.

Mijn boodschap: vandaag investeren in jezelf, is investeren in je eigen leven en levensgeluk.

Mijn aanpak in lifecoaching: het MEET your Mind model

Vanuit mijn bewezen expertise en kennis ontwikkelde ik het unieke MEET your Mind model waarbij diepgang en resultaat centraal staan.

Samen met jou doorloop ik vier stappen in je lifecoaching:

M ind

E volution

E nergy

T rust

Klaar voor de volgende stap?

Is deze lifecoaching precies wat jij nodig hebt voor een meer gelukkig leven? Wil je niet wachten op jouw levensgeluk, maar zelf pro-actief aan de slag gaan met je leven?

Neem dan nu contact op voor een lifecoaching in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen).

Wat is jouw investering?

Your mind at peace: jouw investering: 427€

  • Gratis intakegesprek
  • 5 coachingsessies van 1u15
  • Concrete handvaten op maat van jouw noden
  • Samenvatting van je inzichten voor jouw mind at peace

Meet your inner peace: jouw investering: 847€

  • Gratis intakegesprek
  • 10 coachingsessies van 1u15
  • Concrete handvaten op maat van jouw noden
  • Samenvatting van je inzichten voor jouw inner peace
  • Alle informatie, tips en trics voor jouw inner peace
  • Opvolging bij de realisatie van jouw inner peace

Jouw volgende stap naar meer geluk

Take a reset on your Mind: Wil je concreet aan de slag voor meer geluk in je leven? Ontdek de andere expertises van Meet your Mind:

Loopbaanbegeleiding: Meet More happiness@work

Individuele lifecoaching: Meet More you

Stress- en burn-outcoaching: Meet More life in balance

Online coaching traject: Make your own Move in change

Meditatie: Meet your Mind Meditation

Wat klanten zeggen

Cynthia Wouters

Wat begon als therapie is uitgegroeid tot leven vanuit eigen keuze en kracht. Leven vanuit mijn hoofd werd vertrouwen op mijn buikgevoel en luisteren naar mijn hart. Met veel geduld, zachtheid en wijsheid biedt Annemie me een veilige ruimte om tot diep in mijn eigen kern te gaan. Met helderheid en doorsnijdendheid brengt ze me steeds terug naar mijn waarheid om van daaruit met kracht en eigenheid te kunnen handelen in het leven van alledag. Dankjewel, Annemie, om dit wondermooie pad met mij te bewandelen.

Michelle Schendelaar

Ik zat niet goed in mijn vel en zocht op internet naar iemand die me verder kon helpen. Zo kwam ik bij Annemie terecht en heb meteen een afspraak gemaakt. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Terwijl ik mijn verhaal deed, was ze heel kalm en rustig waardoor ik ook rustig werd. Iedere keer als het voor mij even moeilijk is en ik heb een afspraak geeft dit mij weer enorme rust. Ik startte aan de coaching zonder verwachting. Als ik zie hoeveel verandering ik intussen heb doorgemaakt: dit had ik nooit verwacht of durven hopen. Ik heb er ontzettend veel aan! En nog iedere keer ben ik blij als ik een gesprek met Annemie heb gehad. Ik raad het iedereen aan die er zelf niet meer uitgeraakt en bepaalde vragen of uitdagingen niet alleen kan oplossen.

psycholoog duffel

Els Bruyninckx

“ There’s a crack in everything, that’s how the light gets in” L. Cohen

Soms gaat het (l)even niet zoals je wil…Zo’n moment was voor mij het begin van een traject bij Annemie, waar ik met een warm, positief en “vrij” gevoel op terugkijk. Zijnsoriëntatie en meditatie waren bij aanvang ongekend voor mij. Gaandeweg kon ik ervaren hoe Annemie mij met haar stijl, scholing en overtuiging kon laten “landen” in mijn ware aard. Haar talent ...

Griet

Elks sessie is vertrouwd én vernieuwend, verloopt organisch én doelbewust. Via een welgekozen aanpak verbindt Annemie denken, voelen en doen. Ze leidt je als een ervaren gids naar diepe inzichten en duurzame verandering. Onbewust en bewust maak ik dagelijks gebruik van de tools die Annemie me aanreikte en aanleerde en voel ik: wat een geschenk.

psycholoog duffel

Hannelore M.

Werken met Annemie was voor mij een verademing en een openbaring. Geen eindeloze hoeveelheid therapiesessies in het vooruitzicht, maar een gerichte aanpak die dieper gaat dan de cognitieve laag van een gesprekstherapie. Annemie benadert je vraag of situatie vanuit de lichamelijke gewaarwording, en brengt je met behulp van visualisatie en meditatietechnieken op een constructieve en warme manier naar de kern van het probleem en dichter bij de oplossing. Annemie begeleidt ....

psycholoog duffel

Chris

Dankzij de mildheid én tegelijk de kracht die Annemie uitstraalt, kan ik drempels nemen tijdens de therapiegesprekken. Daardoor heb ik in het moment durven loslaten wat "anderen" van mij denken. Heel fijn te ervaren hoe vrij dit voelt. Ik sta er elke keer opnieuw versteld van hoe Annemie er in slaagt om me iets te laten voelen en dit daarna helder te maken in het gesprek. Heel mooi en erg helpend.

Vraag een gratis intakegesprek

en we bekijken samen wat het beste traject is voor jou.

Bewustzijn is als de zon. Wanneer ze schijnt op dingen, worden die getransformeerd.

– Thich Nhat Hanh –