Wil jij meer zelfvertrouwen, balans, rust en geluk?

Whitepaper “Meet your leadership in change”

psycholoog duffel

Boeddha zei: In het aanpassingsvermogen en het gemak waarmee we met verandering omgaan, liggen ons geluk en onze vrijheid.

Wil jij geluk en vrijheid ervaren? Ga meteen aan de slag met mijn whitepaper.

Mijn whitepaper: “Meet your leaderschip in change, hoe je positief omgaat met verandering in je leven” is echt iets voor jou als je:

Uitdagingen volgen elkaar op en je moet je telkens aanpassen aan veranderingen. Maar: je hebt niet altijd de tools, veerkracht of daadkracht. Herkenbaar?

Met mijn whitepaper “Meet your leadership in change” leer ik je aan de hand van praktische voorbeelden en concrete tips, hoe je je beter aanpast en makkelijker omgaat met verandering.

Concreet? Na het lezen van de whitepaper begrijp je je emoties, ontdek je je krachtbronnen en buig je weerstand om naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je werkt heel concreet met een verandering die je nu doormaakt of doorgemaakt hebt. Zodat je de theorie meteen toepast in de praktijk.

Download mijn gratis whitepaper. Ga er vandaag mee aan de slag en zet alvast jouw eerste stap naar geluk.

E-book “Drie handvaten om om te gaan met stress”

Cover drie handvaten om om te gaan met stress

Herken jij je in één van de volgende situaties?

We vechten dus met z’n allen tegen vijand nummer één: stress. Een stressvrij leven lijkt het hoogste ideaal. Door stress buiten ons leven te willen houden, hopen we ongemak, hard werken, lijden, pijn en verdriet te vermijden. Maar: juist dit vermijden, brengt veel stress en angst met zich mee.

Straffer nog: Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die stress omarmen en zien als een deel van het leven, minder gezondheidsproblemen ervaren en beter presteren.

In dit e-book geef ik je drie handvaten om anders te leren omgaan met stress zodat de stress je niet langer kwelt, maar het potentieel ervan ombuigt naar gezonde stress en succes.

Concreet? Na het lezen en het aan de slag gaan met de vele  oefeningen en concrete tips in het e-book, omarm je stress en zie je het als een deel van het leven. Zodat je veerkrachtiger met stress kan omgaan, meer evenwicht ervaart en beter kan loslaten en ontspannen.

Download mijn e-book. Ga er vandaag mee aan de slag en zet alvast jouw eerste stap naar geluk.

E-book “Meet more happiness@work”

Herken jij je in één van de volgende situaties?

Tegenwoordig hoort verandering bij ons leven. Werkonzekerheid is meer regel dan uitzondering, je verandert als mens en hebt een nieuwe uitdaging nodig, je kan ontslagen worden, je werkomgeving verandert door fusies, een nieuw management, een nieuw beleid.

Bovendien verandert de arbeidsmarkt in een sneltempo. Nieuwe technologieën doen jobs verdwijnen en creëren nieuwe jobs. Werkzekerheid staat onder druk. De kans dat je over 5 of 10 jaar nog dezelfde job doet, is zo goed als onbestaande.

Je loopbaan zelf in handen nemen is een grote uitdaging in een omgeving die voortdurend verandert. Laat de situatie niet zomaar op je afkomen en schakel snel bij een wijziging in je werkomgeving. Zo ben je veerkrachtiger in de chaos die verandering vaak met zich meebrengt. De sleutel? Creatief omgaan met je sterktes, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen in je leven.

Concreet? Na het lezen van het e-book ‘Meet your happiness@work’ ontdek je wat er voor jou echt toe doet. Aan de hand van reflectievragen en oefeningen begrijp je beter waarom je je momenteel ongelukkig voelt in je job. Je ontdekt je talenten en verbind je met een job die matcht bij wie jij bent en waarvoor jij staat.

Download mijn e-book. Ga er vandaag mee aan de slag en zet alvast jouw eerste stap naar geluk.