Loopbaanbegeleiding: Meet More happiness@work

Klinkt dat voor jou als een droomscenario? Of misschien eerder als een scenario dat wel ideaal klinkt, maar onrealistisch lijkt? 

Wel, als loopbaanbegeleider ben ik ervan overtuigd dat iedereen een job kan vinden die voldoening biedt. Ook als je op dit moment vastzit in een professionele situatie die je ongelukkig maakt. In mijn loopbaanbegeleiding help ik je om beter te begrijpen waarom je je in die situatie ongelukkig voelt. Ik help je om je talenten te ontdekken en  je te verbinden met een job die matcht bij wie jij bent en waarvoor jij staat.

Loopbaanbegeleiding: ontdekken wie je bent en wat je wil

De eerste stap bij loopbaanbegeleiding is ontdekken hoe je in elkaar zit en wat jij wil van je professionele leven. Een boeiende uitdaging die we samen aanpakken. Om van daaruit nieuwe mogelijkheden te ontdekken om met de situatie om te gaan en vervolgens te zoeken naar jobs die jouw droomscenario kunnen waarmaken.

Een uitdaging in een veranderende wereld

Je loopbaan zelf in handen nemen is een grote uitdaging in een omgeving die voortdurend verandert. Laat de situatie niet zomaar op je afkomen en schakel snel bij een wijziging in je werkomgeving. Zo ben je veerkrachtiger in de chaos die verandering vaak met zich meebrengt. De sleutel? Creatief omgaan met je sterktes, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen in je leven.

Mijn boodschap: vandaag investeren in loopbaanbegeleiding, is investeren in je eigen toekomst en loopbaan.

Mijn aanpak in loopbaanbegeleiding: het MEET your Mind model

Vanuit mijn jarenlange ervaring en kennis ontwikkelde ik het unieke MEET your Mind model waarbij diepgang en resultaat centraal staan.

Samen met jou doorloop ik vier stappen in je loopbaanbegeleiding:

M ind

E
volution

E
nergy

T
rust

Klaar voor de volgende stap?

Is deze loopbaanbegeleiding precies wat jij nodig hebt voor meer happiness@work? Wil je niet wachten op jouw droomscenario, maar zelf pro-actief aan de slag gaan met je loopbaan?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dat kan in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen) of online.

Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van loopbaancheques

Meet your Mind aanvaardt loopbaancheques door een partnerschap met het erkende loopbaancentrum Pygmalion. Met loopbaancheques betaal je met de eerste cheque slechts 40€ voor 4 uur loopbaanbegeleiding en met de tweede cheque 40€ voor 3u loopbaanbegeleiding. Je vindt hier meer informatie.

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dat kan in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen) of online.

Your mind at peace: jouw investering: 427€

  • Gratis intakegesprek
  • 5 coachingsessies van 1u15
  • Concrete handvaten op maat van jouw noden
  • Samenvatting van je inzichten voor jouw mind at peace

Meet your inner peace: jouw investering: 847€

  • Gratis intakegesprek
  • 10 coachingsessies van 1u15
  • Concrete handvaten op maat van jouw noden
  • Samenvatting van je inzichten voor jouw inner peace
  • Alle informatie, tips en trics voor jouw inner peace
  • Opvolging bij de realisatie van jouw inner peace

Jouw volgende stap naar meer geluk

Take a reset on your Mind: Wil je concreet aan de slag voor meer geluk in je leven? Ontdek de andere expertises van Meet your Mind:

Individuele lifecoaching: Meet More You

Stress- en burnoutcoaching: Meet More life in balance

Leiderschapstraining: Make up your Mind for More leadership

Online coaching traject: Make your own Move in change

Meditatie: Meet your Mind Meditation

Wat klanten zeggen

Ingrid Veldeman

Annemie pakt haar loopbaancoaching op een zeer duidelijke en gestructureerde manier aan. Je analyseert jezelf tot op het bot, waarbij ook je gevoeligheden en persoonlijke interesses aan bod komen. Zo krijg je een duidelijk zicht op je competenties en vaardigheden. Op het einde van het traject wordt er gezocht naar “dé match” tussen jou als persoon, en mogelijke beroepen die écht bij je passen. Dit gebeurt allemaal op een heel serene, integere en respectvolle manier. Je mag en kan volledig jezelf zijn bij Annemie.

Nancy Geerts

Ik had het geluk dat Annemie mijn loopbaanbegeleider was tijdens een outplacementtraject. Annemie is voor mij een boegbeeld van een bewuste en veelzijdige dame die de kunst van leven en liefhebben beoefent en anderen daarin op een professionele en tegelijk hartelijke manier ondersteunt. Bovenal beheerst Annemie de kunst van "Zijn". Zijn met wat er is. Haar vaardigheid in het omgaan met verandering maakt van Annemie een uitgelezen teacher en begeleider op dat vlak. In haar nabijheid ervoer ik gelijkwaardigheid, veiligheid en vertrouwen.

psycholoog duffel

Inez

Tijdens de loopbaanbegeleiding die ik bij Annemie volgde, werden er veel tips en inzichten geboden waarmee ik meteen aan de slag kan. Hierdoor kwam ik tot de conclusie dat mijn huidige job bij mijn competenties past en ik weer meer voldoening uit mijn werk haal. Ik ervaar meer evenwicht tussen werk en privé, ga nieuwe dingen uitproberen, weet wat echt belangrijk is voor mij en welke job bij me past.

Veerle Melsen

Annemie luistert, heeft goed inzicht in het probleem en rijkte me goede handvaten aan om mezelf aan te sturen. Door de aangereikte handvaten lukt het me beter om mezelf te waarderen. Keuzes maken, beslissingen nemen vanuit mijn eigen sterktes en zelfvertrouwen geeft energie waardoor ik beter functioneer. Ik heb vooral geleerd om mezelf te mogen zijn en me niet anders te moeten voordoen. Resultaat? Werk dat ik heel graag doe.

Vraag een gratis intakegesprek

en we bekijken samen wat het beste traject is voor jou

Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak de gewone momenten bijzonder.

-Boeddha-