...

Loopbaanbegeleiding: Meet More happiness@work

Herken jij je in één van de volgende situaties:

psycholoog duffel

En je verlangt naar:

Klinkt dat voor jou als een droomscenario? Of als een scenario dat wel ideaal klinkt, maar onrealistisch lijkt? 

Wel, als loopbaanbegeleider ben ik ervan overtuigd dat jij een job kan vinden die jou voldoening geeft. Ook als je op dit moment vastzit in een situatie die je ongelukkig maakt. Of als je niet weet hoe de nieuwe technologie jouw job zal beïnvloeden of mogelijks doet verdwijnen. In mijn loopbaanbegeleiding help ik je om beter te begrijpen waarom je je ongelukkig voelt. Ik help je om je talenten te ontdekken en  je te verbinden met een job die matcht bij wie jij bent en waarvoor jij staat.

Loopbaanbegeleiding: ontdek wie je bent en wat je wil

De eerste stap bij loopbaanbegeleiding is ontdekken hoe je in elkaar zit en wat jij wil van je professionele leven. Een boeiende uitdaging die we samen aanpakken door je talenten, vaardigheden, kwaliteiten en wie je bent als persoon, in kaart te brengen. Om  zo nieuwe mogelijkheden te ontdekken om met de situatie om te gaan. Je zoekt naar de ideale match tussen jezelf en de arbeidsmarkt en maakt een stappenplan om dit te realiseren. Zo maak jij jouw droomscenario waar.

Neem je werkgeluk zelf in de hand in een voortdurend veranderende wereld

Ruim vijftig jaar geleden was het idee van voortdurende verandering eerder iets abstract voor iemand die vanaf de geboorte tot aan zijn dood in hetzelfde huis woonde, met dezelfde partner leefde, niet van job veranderde en leefde volgens dezelfde levenswijze als de ouders en grootouders.

Tegenwoordig hoort verandering bij ons leven. Werkonzekerheid is meer regel dan uitzondering, je verandert als mens en hebt een nieuwe uitdaging nodig, je kan ontslagen worden, je werkomgeving verandert door fusies, een nieuw management, een nieuw beleid.

Je loopbaan zelf in handen nemen is een grote uitdaging in een omgeving die voortdurend verandert. Laat de situatie niet zomaar op je afkomen en schakel snel bij een wijziging in je werkomgeving of als je voelt dat je wilt veranderen. Zo ben je veerkrachtiger in de chaos die verandering vaak met zich meebrengt. De sleutel? Creatief omgaan met je sterktes, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen in je leven.

Mijn boodschap: vandaag investeren in loopbaanbegeleiding, is investeren in je eigen toekomst en loopbaan en je geluk zelf in de hand nemen.

Zet de stap naar loopbaanzekerheid in een snel veranderende arbeidsmarkt

Niet willen veranderen is enkel een optie als je levenslang werkloos wil blijven. Annita Rogier

De komende jaren verdwijnen ongeveer 40% van de huidige jobs en komen er andere, nieuwe banen bij. De vierde industriële revolutie vraagt een andere aanpak van je loopbaan. Want: de arbeidsmarkt verandert in een sneltempo. Nieuwe technologieën doen jobs verdwijnen en creëren nieuwe jobs. Werkzekerheid staat onder druk. De kans dat je over 5 of 10 jaar nog dezelfde job doet, is zo goed als onbestaande.

Zet de stap naar loopbaanzekerheid en neem je loopbaan zelf in de hand. Ontdek wat jouw talenten zijn en welke competenties je wil ontwikkelen. In mijn strategische loopbaanbegeleiding help ik je om op te sporen welke toekomsttalenten en competenties je kan en wil ontwikkelen om klaar te zijn voor de toekomst. Zodat je niet alleen weet welke nieuwe job bij jou past, en tegelijk duurzaam inzetbaar blijft op de arbeidsmarkt.

Doe de test duurzame inzetbaarheidsscan en ontdek hoe duurzaam inzetbaar je bent.

Wil je weten hoe duurzaam inzetbaar je bent? Doe de “duurzame inzetbaarheidsscan” ontwikkeld door Doorzaam.

 

Mijn aanpak in loopbaanbegeleiding: het MEET your Mind model

Vanuit mijn jarenlange ervaring en kennis ontwikkelde ik het unieke MEET your Mind model waarbij diepgang en resultaat centraal staan.

Samen met jou doorloop ik vier stappen in je loopbaanbegeleiding:

M ind

E
volution

E
nergy

T
rust

Doe de loopbaantest en ontdek hoe jij je loopbaan in handen kan nemen

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou? Doe de loopbaantest en ontdek het.

Klaar voor de volgende stap?

Is deze loopbaanbegeleiding precies wat jij nodig hebt voor meer happiness@work? Wil je niet wachten op jouw droomscenario of op het moment van een gedwongen verandering, maar zelf pro-actief aan de slag gaan met je loopbaan en zo je werkgeluk zelf in de hand nemen?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dat kan in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen) of online.

Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van loopbaancheques

Meet your Mind aanvaardt loopbaancheques door een partnerschap met het erkende loopbaancentrum Pygmalion. Met loopbaancheques betaal je met de eerste cheque slechts 45€ voor 4 uur loopbaanbegeleiding en met de tweede cheque 45€ voor 3u loopbaanbegeleiding. Je vindt hier meer informatie.

Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Dat kan in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen) of online.

Your mind at peace: jouw investering: 455€

Gratis intakegesprek

5 coachingsessies van 1u15

Concrete handvaten op maat van jouw noden

Samenvatting van je inzichten voor jouw mind at peace

Wil je meteen aan de slag?

Download hier jouw e-book “Meet more happiness@work”. 

Herken jij je in één van de volgende situaties?

Tegenwoordig hoort verandering bij ons leven. Werkonzekerheid is meer regel dan uitzondering, je verandert als mens en hebt een nieuwe uitdaging nodig, je kan ontslagen worden, je werkomgeving verandert door fusies, een nieuw management, een nieuw beleid.

Bovendien verandert de arbeidsmarkt in een sneltempo. Nieuwe technologieën doen jobs verdwijnen en creëren nieuwe jobs. Werkzekerheid staat onder druk. De kans dat je over 5 of 10 jaar nog dezelfde job doet, is zo goed als onbestaande.

Je loopbaan zelf in handen nemen is een grote uitdaging in een omgeving die voortdurend verandert. Laat de situatie niet zomaar op je afkomen en schakel snel bij een wijziging in je werkomgeving. Zo ben je veerkrachtiger in de chaos die verandering vaak met zich meebrengt. De sleutel? Creatief omgaan met je sterktes, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen in je leven.

Concreet? Na het lezen van het e-book ‘Meet your happiness@work’ ontdek je wat er voor jou echt toe doet. Aan de hand van reflectievragen en oefeningen begrijp je beter waarom je je momenteel ongelukkig voelt in je job. Je ontdekt je talenten en verbind je met een job die matcht bij wie jij bent en waarvoor jij staat.

Download mijn e-book. Ga er vandaag mee aan de slag en zet alvast jouw eerste stap naar geluk.

Jouw volgende stap naar meer geluk

Take a reset on your Mind: Wil je concreet aan de slag voor meer geluk in je leven? Ontdek de andere expertises van Meet your Mind:

Individuele lifecoaching: Meet More joie de vivre

Stress- en burnoutcoaching: Meet More life in balance

Online coaching traject: Make your own Move in change

Meditatie: Meet your Mind Meditation

Wat klanten zeggen

Ingrid Veldeman

Annemie pakt haar loopbaancoaching op een zeer duidelijke en gestructureerde manier aan. Je analyseert jezelf tot op het bot, waarbij ook je gevoeligheden en persoonlijke interesses aan bod komen. Zo krijg je een duidelijk zicht op je competenties en vaardigheden. Op het einde van het traject wordt er gezocht naar “dé match” tussen jou als persoon, en mogelijke beroepen die écht bij je passen. Dit gebeurt allemaal op een heel serene, integere en respectvolle manier. Je mag en kan volledig jezelf zijn bij Annemie.

Nancy Geerts

Ik had het geluk dat Annemie mijn loopbaanbegeleider was tijdens een outplacementtraject. Annemie is voor mij een boegbeeld van een bewuste en veelzijdige dame die de kunst van leven en liefhebben beoefent en anderen daarin op een professionele en tegelijk hartelijke manier ondersteunt. Bovenal beheerst Annemie de kunst van "Zijn". Zijn met wat er is. Haar vaardigheid in het omgaan met verandering maakt van Annemie een uitgelezen teacher en begeleider op dat vlak. In haar nabijheid ervoer ik gelijkwaardigheid, veiligheid en vertrouwen.

Jasmien

Nadat ik mij al een tijdje slecht in mijn vel voelde op het werk en fysieke kenmerken van stress begon te vertonen, hielp Annemie mij de vinger op de wonde te leggen. Ze begeleidde bij vragen zoals: "Gebruik ik mijn sterktes?", "Bevind ik me in de juiste context/omgeving?" en "Hoe kan ik meer balans vinden op het werk en mijn stressniveau verminderen?". Bedankt Annemie om mijn zoektocht te helpen starten!

psycholoog duffel

Inez

Tijdens de loopbaanbegeleiding die ik bij Annemie volgde, werden er veel tips en inzichten geboden waarmee ik meteen aan de slag kan. Hierdoor kwam ik tot de conclusie dat mijn huidige job bij mijn competenties past en ik weer meer voldoening uit mijn werk haal. Ik ervaar meer evenwicht tussen werk en privé, ga nieuwe dingen uitproberen, weet wat echt belangrijk is voor mij en welke job bij me past.

Veerle Melsen

Annemie luistert, heeft goed inzicht in het probleem en rijkte me goede handvaten aan om mezelf aan te sturen. Door de aangereikte handvaten lukt het me beter om mezelf te waarderen. Keuzes maken, beslissingen nemen vanuit mijn eigen sterktes en zelfvertrouwen geeft energie waardoor ik beter functioneer. Ik heb vooral geleerd om mezelf te mogen zijn en me niet anders te moeten voordoen. Resultaat? Werk dat ik heel graag doe.

Danny

Het gaat goed met mij en ik maak er elke dag het beste van. Ik heb na lang zoeken een job gevonden die ik graag doe en waar ik me goed bij voel. Dank je wel om mij goed op te vangen bij mijn ontslag en voor de steun op een moeilijk moment in mijn leven. Ik probeer niet meer om te veel vooruit te kijken en om zoveel mogelijk in het "nu" te leven. Wat me over het algemeen vrij goed lukt.

Vraag een gratis intakegesprek

en we bekijken samen wat het beste traject is voor jou

Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak de gewone momenten bijzonder.

-Boeddha-