...

Bij Meet your Mind komen particulieren, werknemers, leidinggevenden en ondernemers aankloppen voor persoonlijke en professionele uitdagingen op hun pad. Ik help hen om sterker te staan in een veranderende wereld.

Elke begeleiding start met een gratis intakegesprek waarbij jij vertelt waar je tegenaan loopt en ik jou vertel hoe ik je hierbij zal coachen en wat mijn manier van werken is. Je kan op voorhand meer ontdekken door mijn whitepaper te downloaden, mijn blogartikels te lezen of me te volgen op sociale media.

Ik werk altijd met mijn unieke MEET your mind model. Vanuit dit deskundig onderbouwde MEET your Mind Model help ik jou in vier doelgerichte stappen om sterker te staan in een wereld die voortdurend in verandering is. We bekijken samen wat jou drijft of net tegenhoudt en waar je naartoe wil. Vervolgens help ik jou om die zaken los te laten die jou geen energie meer geven. Dankzij al deze inzichten sta je met meer vertrouwen en voldoening in het leven.

Ik doe mijn werk vanuit Zijnsoriëntatie. In Zijnsoriëntatie leer je volledig aanwezig te Zijn in ‘het nu’, waarbij toekomst of verleden je niet langer in hun greep hebben. Door te leven in ‘het nu’ hebben patronen, gevoelens en gedachten rond het verleden of de toekomst niet langer de macht over jou. Er komt ruimte vrij voor je inspiratie, kracht en levenslust. Je natuurlijke wijsheid geeft je de ruimte om zelfonderzoek te doen en is je startpunt en je doel om je leven vorm te geven. In je natuurlijke wijsheid is er ruimte om van jezelf te houden en om gelukkig te zijn waardoor je meer vervulling krijgt in relaties werk en maatschappelijke betrokkenheid.

Het belangrijkste verschil tussen een therapeut en een coach, is goed uit te leggen met behulp van volgende metafoor. Je auto doet het niet meer en je wilt dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Een coach begeleidt de persoon bij het leren hoe hij de auto kan repareren. En een therapeut laat hem ontdekken hoe de auto kapot kon gaan. Ik doe beiden.

Als therapeut onderzoek ik met jou de onderliggende patronen die, vaak vanuit het verleden, ingesleten zijn geraakt en die je dagelijkse leven beperken of negatief beïnvloeden. Ik onderzoek hoe bepaald gedrag (met de bijhorende gedachten, aannames, gevoelens) is ontstaan en hoe dit door jou onbewust in stand wordt gehouden. Om vanuit dit inzicht verandering in gedachten, aannames en gedrag door te voeren.

Na het onderzoek van de onderliggende patronen focus ik op het hier en nu: wie ben je nu, wie wil je zijn en wat wil je bereiken. Hierbij benut ik je potentieel, bekijken we dingen vanuit een ander perspectief, zien we mogelijkheden, bepalen we welke doelen je wil bereiken. Ik werk met en daag je uit om te kijken en te oefenen met ander passend gedrag, te denken in mogelijkheden. Op deze manier ontwikkel je een ruim bewustzijn van jezelf en begrip voor de eigen situatie.

De afspraken gaan face-to-face of online door. Om te weten of ik de coach of therapeut ben die bij jou past, doe ik het kennismakings- en intakegesprek face-to-face. Daarna kunnen de gesprekken face-to-face en/of online doorgaan.

Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van loopbaancheques.

Meet your Mind aanvaardt loopbaancheques door een partnerschap met het erkende loopbaancentrum Pygmalion. Met loopbaancheques betaal je met de eerste cheque slechts 40€ voor 4 uur loopbaanbegeleiding en met de tweede cheque 40€ voor 3u loopbaanbegeleiding.

Je hebt recht op loopbaancheques als je op het ogenblik van de aanvraag voldoet aan deze vier voorwaarden:

  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je werkte minimum zeven jaar als werknemer of zelfstandige.
  • Je volgde de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.

Voor meer informatie over de precieze voorwaarden en hoe je de loopbaancheques kan aanvragen, verwijzen we je naar de website van de VDAB.

loopbaancheque

Pygmalion

Nog vragen over Meet your Mind?

Waar kan je me vinden?

Zijpstraat 148
2570 Duffel

Liever bellen of mailen?

+32 495 43 47 15
annemie@meetyourmind.be

Hoe kan ik jou helpen om met meer vertrouwen, geluk en voldoening in het leven te staan?

Graag deel ik gratis mijn inzichten en praktische tips met jou.