Vanuit mijn missie en visie help ik mensen naar meer geluk in hun leven en werk zodat ze beter kunnen omgaan met een persoonlijke of professionele uitdaging en mentaal sterker zijn bij het omgaan met verandering in hun leven en werk.

De missie van Meet your Mind

Met Meet your Mind bied ik als coach en therapeut begeleiding aan particulieren, werknemers, leidinggevenden en ondernemers. Ik werk daarbij altijd met mijn unieke MEET your Mind Model, zowel bij mijn coachings (individueel of in groep), loopbaanbegeleiding en stress- en burn-outcoaching als bij verschillende trajecten, die een combinatie zijn van face-to-face en online. Ik begeleid jou met een grote toewijding en bezieling en ga bewust voor een verbindende communicatie.

Vanuit het deskundig onderbouwde MEET your Mind Model help ik jou in vier doelgerichte stappen om sterker te staan in een wereld die voortdurend in verandering is. We bekijken samen wat jou drijft of net tegenhoudt en waar je naartoe wil. Vervolgens help ik jou om die zaken los te laten die jou geen energie meer geven. Dankzij al deze inzichten sta je met meer vertrouwen en voldoening in het leven.

 

De visie van Meet your Mind

Veerkracht is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag. In je persoonlijke en professionele leven volgen de uitdagingen elkaar op en moet je je telkens opnieuw aanpassen aan veranderende omstandigheden. Alleen met de nodige veerkracht en daadkracht kan je al deze uitdagingen aangaan op een manier die bij jou past en die jou voldoening geeft en gelukkig maakt.

Met mijn coaching en therapie, opgebouwd vanuit mijn unieke MEET your Mind Model, wil ik jou tot bloei laten komen. Je wordt je bewust van je talenten, kwaliteiten en mogelijkheden, doordat ik jou laat stilstaan en jou help om volledig aanwezig te zijn in het nu. Je krijgt op die manier inzicht in je eigen waarden en groeipotentieel en maakt daardoor keuzes die dicht bij jezelf liggen. Zo kan je leven vanuit wat jou bezielt en innerlijk beweegt, en kan je ook een waardevolle rol spelen voor anderen en in de maatschappij.

Kortom, ik help jou zin geven aan je leven, zodat je zin krijgt in het leven.

Nog vragen over Meet your Mind?

Waar kan je me vinden?

Zijpstraat 148
2570 Duffel

Liever bellen of mailen?

+32 495 43 47 15
annemie@meetyourmind.be

Hoe kan ik jou helpen om met meer vertrouwen, geluk en voldoening in het leven te staan?

Graag deel ik gratis mijn inzichten en praktische tips met jou.