Groepscoaching: Masterclass Meet the Mastership of your Mind

Inzichten zonder verbinding met het hier en nu, zijn zinloos. Enkel leven in het hier en nu, zonder verbinding met inzichten en met de toekomst, leidt nergens toe.

Klinkt dat voor jou als het leven dat je wil? En weet je niet hoe je dit kan realiseren?

Dan is de Masterclass Meet the Mastership of your Mind iets voor jou. Dit traject helpt je om jezelf beter aan te voelen en meer mogelijkheden te zien. Waardoor je in contact blijft met je eigen waarde en handelt naar wat jij wil.

Masterclass: de groep als je spiegel

In de Masterclass Meet the Mastership of your Mind leer je om aanwezig te zijn in ‘het nu’, zodat toekomst of verleden je niet langer in de greep hebben. Door te leven in ‘het nu’ hebben patronen, gedachten en gevoelens niet langer de macht over jou. We doen zelfonderzoek in groep en je wordt in relatie met andere mensen gespiegeld in je vragen en in je inspiratie, kracht en levenslust.

Lifecoaching in groep: de kracht van de groep

In de verbinding en de inspiratie van de groep wordt er ruimte gecreëerd om nieuw gedrag te leren kennen waarbij je los komt van de beperkende invloeden, trouw blijft aan jezelf en je je inspiratie, kracht, levenslust en levensgeluk als startpunt neemt om je leven verder vorm te geven.

Wat mag je concreet verwachten?

We komen 6 keer samen en werken gedurende drie uur met een groep van maximum 4 deelnemers. Telkens staat er één thema centraal waarbij ik elke deelnemer in groep coach met betrekking tot het onderwerp. Op deze manier pak je jouw persoonlijke uitdaging aan, leer je van anderen en ontwikkel je naar je next level.

Klaar voor jouw next level?

Is deze Masterclass precies wat jij nodig hebt om je inzichten te verbinden met je persoonlijke en professionele leven? Wil je niet wachten, maar zelf pro-actief aan de slag gaan?

Zet nu de stap naar het leven dat je wil.

Verbind je inzichten van het zelfonderzoek met je persoonlijke en professionele leven. Zodat je sterker en authentieker in het leven staat. 

Schrijf je dan nu in en zet je op de lijst voor de volgende Masterclass  in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen). Ik verwittig je van zodra de data bekend zijn.

Wat is jouw investering?

Voor de 6 samenkomsten van telkens 3u betaal je 517€.

Wat klanten zeggen

Luc Moons

Ik ken Annemie al ruim 10 jaar als een zeer integere, warme en gedreven coach en meditatieleraar. Zij weet bij iedere deelnemer de juiste toon aan te slaan en creëert een respectvolle, intermenselijke band tussen de deelnemers. Ik maakte Annemie ook mee als coach van een integratiegroep waarbij we inzichten over onszelf, die via meditatie helder waren geworden, leerden integreren in ons dagelijks leven. Meditatie mag geen eiland of vluchtheuvel in je leven zijn, maar een vertrekpunt om meer, sterker en authentieker in het leven te staan! Ook daar wist ze prima de juiste woorden te vinden om iedereen dichter bij zichzelf te brengen, om zo vanuit die diepe inspiratie beter het hoofd te kunnen bieden aan de problemen en uitdagingen van elke dag! Wat me ook frappeerde was dat ze van vrij onbekende mensen een hechte groep wist te maken waarin iedereen voelde dat zij of hij tegelijk uniek is en deel uitmaakt van een warme groep.

Bewustzijn is als de zon. Wanneer ze schijnt op dingen, worden die getransformeerd.

– Thich Nhat Hanh –