Leiderschapstraining:

Make up your Mind for More leadership

Make up your Mind for More leadership is een groepsaanbod voor ondernemers en leidinggevenden die daadkrachtig met uitdagingen willen leren omgaan.

Klinkt dat voor jou als the next level waar je naartoe wil? Maar ben je op zoek naar de manier om dit te realiseren?

“Make up your Mind for More leadership” is dé krachtige tool om jouw next level te bereiken.

De Ontwikkelcirkel TM: een krachtige tool voor zelfsturing van jouw uitdagingen

De Ontwikkelcirkel™ van Rudy Vandamme® is een krachtige en gestructureerde manier om in co-creatie je zelfsturing te bevorderen. In een levendige leercirkel doorloop je zeven stappen, krijg je nieuwe inzichten en leer je kijken vanuit een ruimer perspectief.

Make up your Mind for More leadership en pak nu alvast je eerste issue aan

De eerste stap naar jouw next level is je eerste issue aanpakken. Een boeiende uitdaging die we als groep samen aangaan. Je krijgt een dieper inzicht dat ik samen met jou vertaal naar wat je wil of te doen staat.

Wat mag je verwachten?

We werken gedurende drie uur met een groep van maximum 4 deelnemers. We doorlopen als groep de Ontwikkelcirkel TM waarbij ik tegelijk elke deelnemer coach met betrekking tot het onderwerp van de leiderschapstraining. Op deze manier pak je jouw persoonlijke uitdaging aan, leer je van anderen en ontwikkel je naar je next level.

Mogelijke thema’s zijn:

    • Ik als leidinggevende of ondernemer
    • Omgaan met verandering
    • Verbinding met mijn medewerkers
    • Leidinggeven of ondernemen met passie

Klaar voor jouw next level?

Is deze leiderschapstraining precies wat jij nodig hebt om beter om te kunnen gaan met je uitdaging? Wil je niet wachten op het antwoord, maar zelf pro-actief aan de slag gaan?

Schrijf je dan nu in en zet je op de VIP lijst voor de volgende leiderschapstraining in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen).

De plaatsen zijn beperkt.

Volgende leiderschapstraining

6 februari 2023 van 19u tot 22u.

Thema: Omgaan met verandering.

Wat is jouw investering?

De leiderschapstraining duurt 3u en je betaalt hiervoor 87€.

Jouw volgende stap naar geluk

Take a reset on your Mind: Wil je concreet aan de slag voor geluk in je leven? Ontdek de andere expertises van Meet your Mind:

Loopbaanbegeleiding: Meet More happiness@work

Individuele lifecoaching: Meet More joie de vivre

Online coaching traject: Make your own Move in change

Meditatie: Meet your Mind Meditation

Wat klanten zeggen

Annik Lamin

Zomer 2020, ik was juist teruggekeerd naar België na een verblijf van 20+ jaar in de Verenigde Staten en ging mijn leven herbeginnen in mijn thuisland, dat me bekend was, en toch tegelijkertijd ook onbekend. Een levensverandering zoals deze is echt niet te onderschatten... Hoe begin je eraan? Zo vele vragen en zo weinig antwoorden... Zoeken, uitproberen, vallen en opstaan en opnieuw beginnen zoeken. En toen leerde ik Annemie kennen en haar ongeëvenaarde "Meet your Mind Coaching" strategieën. Ze hielp me om tot boeiende inzichten te komen hoe dit nieuwe hoofdstuk in mijn boek des levens het beste beginnen in te vullen. Annemie heeft zulk een verfrissende kijk op het leven, met een diep inzicht in hoe mensen te lezen en hen te begeleiden via serene en inspirerende strategieën. Bij Annemie worden je problemen omgebogen tot oplossingen. Ze is empathisch, ondersteunend en gepassioneerd om mensen te helpen. Je voelt je echt veilig bij haar. Ik kan je niet genoeg bedanken Annemie!

psycholoog duffel

Anoniem

Annemie is een aangename en vriendelijke trainster. Ze weet je te prikkelen als je stil valt. Ze enthousiasmeert de groep en Annemie straalt energie uit. Ze kan de materie zeer goed overbrengen en haalt voorbeelden aan ter verduidelijking als dat nodig is. Haar boodschap wordt ondersteund door praktijk oefeningen. Ik ben zeer tevreden over dit traject en pas de inzichten en tips die ik meekreeg nog steeds toe in mijn dagelijkse leven. Doordat we ook regelmatig feedback krijgen van de andere deelnemers kan je jezelf toetsen aan je eigen interpretatie en perceptie. De feedback gaf mijn zelfvertrouwen een boost.

Luc Moons

Ik ken Annemie al ruim 10 jaar als een zeer integere, warme en gedreven coach en meditatieleraar. Zij weet bij iedere deelnemer de juiste toon aan te slaan en creëert een respectvolle, intermenselijke band tussen de deelnemers. Ik maakte Annemie ook mee als coach van een integratiegroep waarbij we inzichten over onszelf, die via meditatie helder waren geworden, leerden integreren in ons dagelijks leven. Meditatie mag geen eiland of vluchtheuvel in je leven zijn, maar een vertrekpunt om meer, sterker en authentieker in het leven te staan! Ook daar wist ze prima de juiste woorden te vinden om iedereen dichter bij zichzelf te brengen, om zo vanuit die diepe inspiratie beter het hoofd te kunnen bieden aan de problemen en uitdagingen van elke dag! Wat me ook frappeerde was dat ze van vrij onbekende mensen een hechte groep wist te maken waarin iedereen voelde dat zij of hij tegelijk uniek is en deel uitmaakt van een warme groep.

Vraag een gratis intakegesprek

en we bekijken samen wat het beste traject is voor jou.

Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolens.

-Chinees gezegde-