...

Life coach in Antwerpen

Zit je hoofd boordevol twijfels en stress? Krijg je je gedachtestroom moeilijk tot stilstand? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Klop dan aan bij Meet your Mind in Antwerpen. Annemie maakt met plezier tijd voor je. En helpt je verder met deskundige life coaching.

Onze werkwijze

Annemie vertrekt vanuit de Zijnsgeoriënteerde visie en helpt koppels en individuen met meditatie, visualisatie, aandachtstraining, intuïtief denken en gesprekken. Ze deed jarenlange ervaring op als trainer, loopbaancoach en stress- en burn-outcoach. Die zet ze in om je tips op maat te geven en jouw persoonlijke groeipad uit te stippelen.

De zijnsgeoriënteerde visie werd ontwikkeld door psycholoog Hans Knibbe. Hij combineert de wijsheid van het oosterse boeddhisme met de kennis van de westerse psychologie.

Life coaching in Antwerpen: kennismaken?

Klaar om aan jouw geluk te timmeren? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jij vertelt me wat je in je leven wilt veranderen. En ik leg uit hoe ik jou daarbij kan helpen. We zoeken samen naar antwoorden tijdens een helder gesprek waarin zachtheid en humor centraal staan.  

Praktische info

Individuele sessie (1u15): 91 euro

Relatiesessie (1u30): 100 euro

Wil je je geplande afspraak annuleren? Doe dit dan telefonisch en minstens 48 uur op voorhand. Anders moet ik je de sessie aanrekenen.

Heb je een voorkeur voor face-to-facesessies? Of toch liever onlinehulpverlening via video? Geef dit door via het contactformulier.