...

Mini lifecoaching: Meet your Mind one Move coaching

Klinkt dat voor jou als iets wat je wil? Of is dit iets wat je wil, maar waarvan je niet weet hoe je dit kan realiseren in jou leven?

Wel, als lifecoach ben ik ervan overtuigd dat iedereen een leven kan leiden met meer rust, vertrouwen en een vervuld gevoel. Ook als je op dit moment vastzit in een situatie die je ongelukkig maakt. In mijn mini lifecoaching help ik je om beter te begrijpen waarom je in die situatie terecht bent gekomen. Ik help je om te ontdekken wat je mogelijkheden zijn en je te leren om het antwoord bij jezelf te ontdekken.

Mini lifecoaching: pak één thema of issue nu aan

De eerste stap naar een meer vervuld leven is een concreet thema of issue nu alvast aanpakken. Een boeiende uitdaging die ik graag samen met jou aanga. Je krijgt vanuit verschillende perspectieven een eerste inzicht in het thema om vervolgens duidelijk te zien wat je echt wil en de mogelijkheden te onderzoeken om met het issue om te gaan.

Vervuld leven: een uitdaging in een veranderende wereld

Je leven zelf in handen nemen is een grote uitdaging in een wereld die voortdurend verandert. Laat de verandering niet zomaar op je afkomen en schakel snel als je niet langer gelukkig bent. Zo ontdek je nieuwe mogelijkheden om creatief met de situatie om te gaan. De sleutel? Bij een obstakel het antwoord in jezelf ontdekken, zodat je niet langer geleefd wordt.

Mijn boodschap: vandaag investeren in één issue in je leven, is investeren in je eigen levensgeluk.

Klaar voor de volgende stap?

Is deze mini coaching precies wat jij nodig hebt voor een meer vervuld leven? Wil je niet wachten op jouw levensgeluk, maar zelf pro-actief aan de slag gaan met je leven?

Neem dan nu contact op voor een mini life coaching in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen).

Wat is jouw investering?

De mini coaching duurt 1u15 en hiervoor betaal je 87€.

Next step

Meet your next diMension: Meer weten over onze coachingstrajecten? Ontdek de andere expertises van Meet your Mind:

Wat klanten zeggen

Michelle Schendelaar

Ik zat niet goed in mijn vel en zocht op internet naar iemand die me verder kon helpen. Zo kwam ik bij Annemie terecht en heb meteen een afspraak gemaakt. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Terwijl ik mijn verhaal deed, was ze heel kalm en rustig waardoor ik ook rustig werd. Iedere keer als het voor mij even moeilijk is en ik heb een afspraak geeft dit mij weer enorme rust. Ik startte aan de coaching zonder verwachting. Als ik zie hoeveel verandering ik intussen heb doorgemaakt: dit had ik nooit verwacht of durven hopen. Ik heb er ontzettend veel aan! En nog iedere keer ben ik blij als ik een gesprek met Annemie heb gehad. Ik raad het iedereen aan die er zelf niet meer uitgeraakt en bepaalde vragen of uitdagingen niet alleen kan oplossen.

Griet

Elks sessie is vertrouwd én vernieuwend, verloopt organisch én doelbewust. Via een welgekozen aanpak verbindt Annemie denken, voelen en doen. Ze leidt je als een ervaren gids naar diepe inzichten en duurzame verandering. Onbewust en bewust maak ik dagelijks gebruik van de tools die Annemie me aanreikte en aanleerde en voel ik: wat een geschenk.

Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak de gewone momenten bijzonder. 

– Boeddha –