Ontwikkeltraject: 

Mastercoaching Meet the Mastership of your Mind

Klinkt dat voor jou als het leven waar je naar verlangt? Of misschien eerder als een leven dat wel ideaal klinkt, maar onrealistisch lijkt? 

Dan is het ontwikkeltraject Mastercoaching Meet the Mastership of your Mind de volgende stap voor jou. Dit ontwikkeltraject helpt je om je mentaal sterk te voelen bij elke nieuwe uitdaging of verandering. Ik leer je om meer van jezelf te houden. Via meditatie en zelfreflectie geef je je weten meer zeggingskracht en laat je je beoordelingen over jezelf los. Je leert welkom te heten wat je denkt of voelt en om jezelf als compleet te ervaren.

Move your Mind to More happiness en kies voor de Mastercoaching Meet the Mastership of your Mind.

The Melody of a Moving Mind is Magic! Om het vermogen te ontwikkelen om trouw te blijven aan jezelf waarbij je loskomt van beperkende gewoontes  en leert om anders met een situatie om te gaan, bied ik met de Mastercoaching Meet the Masterschip of your Mind een ontwikkeltraject aan van groepsbijeenkomsten in combinatie met individuele coaching.

Wat mag je concreet verwachten?

Groepsbijeenkomsten:

We komen 6 keer samen en werken gedurende drie uur met een groep van maximum 4 deelnemers. Telkens staat er één thema centraal waarbij ik elke deelnemer in groep coach met betrekking tot het onderwerp. Op deze manier pak je jouw persoonlijke uitdaging aan, leer je van anderen en ontwikkel je naar je next level.

Individuele coaching:

7,5u individuele coaching: na elke groepssessie krijg je individuele coaching om je inzichten te verankeren en zelfzeker en vol van vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Klaar voor jouw next level?

Is deze Mastercoaching precies wat jij nodig hebt om zin te geven aan je leven en zin te hebben in het leven? Wil je niet wachten op jouw levensgeluk, maar zelf pro-actief aan de slag gaan?

Schrijf je dan nu in en zet je op de lijst voor de volgende Mastercoaching  in mijn coachingpraktijk in Duffel (Antwerpen). Ik verwittig je van zodra de data bekend zijn.

Wat is jouw investering?

Het ontwikkeltraject bevat:

    • 6 groepsbijeenkomsten van 3u
    • 7,5u individuele coaching

Hiervoor betaal 1037€.

Wat klanten zeggen

psycholoog duffel

Anoniem

Annemie kan de materie zeer goed overbrengen en haalt voorbeelden aan ter verduidelijking als dat nodig is. Haar boodschap wordt ondersteund door praktijk oefeningen. Ik ben zeer tevreden over dit traject en pas de inzichten en tips die ik meekreeg nog steeds toe in mijn dagelijkse leven. Doordat we ook regelmatig feedback krijgen van de andere deelnemers kan je jezelf toetsen aan je eigen interpretatie en perceptie. De feedback gaf mijn zelfvertrouwen een boost.

Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolens.

– Chinees gezegde –